Ta kontakt med oss

Produkter

509 KLESGUIDEN PRESENTASJON

I vinter skal jeg kjøre med utrustning fra 509. For min del så blir det første gang jeg prøver 509 klær og jeg er derfor utrolig spent på den kommende sesongen. 509 har et stort sortiment av klær og utstyr for barn, menn og damer. Har virkelig tro på at de produktene dere skal få høre om her står til forventningene.

STOKE MONO SUIT SHELL

Dette er dressen jeg skal kjøre med for årets sesong, en dress jeg er utrolig spent på. Den er laget i 5TECH™ pro 3 lags stretchmaterial som kommer godt med på bevegeligheten. For meg som er en aktiv fører er dette viktig. Noe annet jeg setter pris på er at den er vann og vindtett med 20k vannsøyle. Det er en dress som puster, med flere muligheter for å åpne opp for mere luft, samt en lomme på innsiden som passer perfekt til tlf eller skredsøker. Dette tror jeg blir en bra match! Med en pris på rundt 6000kr og 3 års garanti så får du mye for pengene her.

ALTITUDE 2.0 CARBON FIBER 3K

Dette er den bestselgende andre generasjons Altitude hjelm fra 509. Fra forrige generasjons hjelm har de fokusert mye på lufting hvor de blant annet har 40% bedre luftet hakebøyle inntak. Fidlock hakestropp for feste av hjelmen er noe jeg er stor fan av, har aldri vært enklere å få på seg denne både med og uten hansker. 509 har skjønt det at GoPro kamera er noe flere av oss bruker mere og mere, derfor har de også forbedret hjelm konstruksjonen så det skal være optimalt å få på GoPro festet på en bra måte. En spennende bestselger med en vekt på kun 1050g til en pris på ca 4000kr.

RAID DOUBLE BOA BOOTS

Dette her er toppmodellen til 509 med dobbel boa, en på toppen og en på siden. Dette er for å øke stabiliteten rundt foten og for at den sitter godt. Boa er virkelig genialt da det å ta av og på skoene går veldig fort, samt at du ikke trenger å tenke på skolissene som går opp iløpet av dagen. Skoene er vanntett og pustende slik at du ikke blir våt eller klam. Isolert med 600 gram Thinsulate™ så skal du også holde deg varm utover en lang dag på fjellet. Robust carbon yttersåle gjør at skoene tåler stigbrettene på snøscooteren men de er også myke nok til å få grep på snø og is. Disse skoene finner du til en pris på ca 3000kr.

AVIATOR 2.0 FUZION FLOW GOGGLE

Valg av briller er utrolig viktig, kanskje noe av det viktigste spør du meg. Har du gode briller som ikke dugger, bra synsfelt og gode linser kommer du garantert til og ha en bra dag på fjellet. Det tror jeg disse brillene klarer og levere. Med et veldig bra synsfelt og passform så skal disse være komfortable å ha på. God lufting gjør at vi unngår dugg på brillene. Prisen på disse ligger på ca 1700kr.

BACKCOUNTRY GLOVES

Varme hansker for transportetapper er viktig for meg, eller de dagene hvor kuldegradene kryper lavere så er det godt å ha noen gode varme hansker å kunne kjøre med. Derfor falt valget mitt på disse, isolerte varme hansker. Men ikke bare varme er de, de er også laget av vanntett og pustende materialet som mye av det andre 509 lager. Godt grep og god komfort er også viktig om en skal kjøre aktivt med slike hansker, derfor blir det ekstra spennende og prøve disse denne sesongen. Prisen ligger på ca 1000kr.

FACTOR PRO GLOVES

Aktive kjørehansker er neste steg på listen. Der fikk jeg fort tro på at disse her skulle fungere bra. 509 sier nemlig at dette er hanskene for de som vil ha max grep og fingerfølelse, akkurat det jeg leter etter. Samtidig er de formet slik hånden din er når du kjører, noe som vil øke komforten betraktelig. Laget i stretch materiale og delvis vanntette, så tror jeg dette blir en perfekt match! Med en pris på ca 600kr så er disse gode hansker til en bra penge.

Kjøpe 509 produkter:

SLEDSTORE

509

Ikke glem å abonnere på Sledtrax Nyhetsbrev med sjansen til å vinne massevis av nye produkter hver måned!

Les om flere Produkter

Fortsett å lese

Mer i Produkter

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen