Ta kontakt med oss

Produkter

EVENTYRLIG DAG MED RAVEN BOONDOCKER

Blant vintersesongens mest ettertraktede klær finner vi Raven Boondockers herrekolleksjon. Med jakker og bukser som matcher hverandre i funksjon og design, er det klart at enhver eventyrlysten “skoterkille” ønsker å ha dem i garderoben sin!

Stil og funksjonelt i en pakke: Jakken 

Leter du etter den perfekte kombinasjonen av stil og funksjon? Raven Boondocker snøscooter jakke for herrer er svaret. Den strømlinjeformede designen smelter sammen med funksjonelle detaljer, og det til en pris som får lommeboken til å juble!

Med sitt skallmodell-konsept er denne jakken en venn for alle typer eventyr. Kle deg varmt når kulden biter, eller nyt det tynne skallet når vårsolen skinner. Og hvis temperaturen skulle stige, finnes det nettfôrede ventilasjonsåpninger som tar seg av overskuddsvarme. Den forfriskende vinden slipper inn, men snøen? Den holder seg unna!

Ikke glem det vanntette membranet – din beste venn i regnet. Med teipede sømmer og vanntette glidelåser sørger Boondocker for at ikke en eneste dråpe fester seg. Snølåsen nederst på jakken er prikken over i-en, med justeringsmuligheter for en perfekt passform.

Fullkommen kombinasjon: Buksene 

Men hva ville en jakke være uten matchende bukser? Raven Boondocker snøscooterbukser kompletterer jakken på beste måte. Alle kvalitetsegenskapene fra jakken, som det vanntette membranet og teipede sømmer, finnes også her.

Men buksene skryter av sine egne unike finesser. Bib-modellen, som strekker seg fra midjen til brystet, holder snøen ute med sitt høye design. Brede, justerbare seler og elastisk strikkede sider sørger for at buksen sitter perfekt, uavhengig av kroppsformen din. Og for å holde snøen ute av skoene har buksene en smart liten metallkrok nederst.

I tillegg er buksen forsterket der det trengs mest: på baken og knærne. For selv om eventyr kaller, må man av og til ta en pause på en snøskavl eller to. Så når vinteren nå kommer, vær klar med Raven Boondocker. Stil, komfort og funksjon til en pris som overgår det meste!

Kjøpe Raven Boondocker produkter:

SLEDSTORE

Les om flere Produkter

Fortsett å lese

Mer i Produkter

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen