Ta kontakt med oss

Sledtrax Tester

LYNX COMMANDER 900 ACE TURBO – EN SESONG AV FINSK SISU OPPSUMMERES!

Den siste vinteren har Lynx Commander 900 ACE Turbo vært undertegnedes trofaste følgesvenn gjennom tøft terreng og store snøområder. Denne kraftige scooteren har ikke bare vært uunnværlig for filmoppdragene våre for lek og puddersurfing, men har også åpnet dører for familieeventyr sammen med panorama-sleden vår. Med sin imponerende trekkraft og smidige håndtering har den vist seg å være en pålitelig partner for både arbeid og lek. Det er nå på tide å oppsummere alle sesongens inntrykk!

Filmoppdragene med en trofast Lynx Commander 900 ACE Turbo

Da vi kastet oss inn i sesongen med filmoppdragene våre, var Lynx Commander 900 ACE Turbo en flittig arbeidshest. Den kraftige motoren og det stabile chassiset tillot oss å feste riggen vår og bruke vårt nye filmsystem som skapte noen virkelig kule sekvenser i løpet av sesongen. Noe undertegnede setter pris på, med Commander´n er fleksibiliteten til tross for størrelsen, som har gjort det enkelt å skape til og med litt mer komplekse filmsekvenser.

Familieeventyr i Panorama Pulk

Men Lynx Commander 900 ACE Turbo har ikke bare vært en arbeidsmaskin – den har også blitt brukt til flere familieeventyr denne våren. Med sin evne til å trekke tunge laster med sitt 50 cm brede belte og lavgir, har det vært flott å få familien ut med vår nye panoramaslede. Panorama Pulken er forresten en virkelig deilig og fleksibel slede som med sin ytelse og støtdemping gir førsteklasses turer.

Med store oppbevaringsmuligheter bak og bagasjehylle som også fungerer som støtte for et skistativ, kan du ta med alle familiens leker ut til fjells. Borgar for sikkerhet gjør både sikkerhetsbeltet og ISO-fix festene. Å kunne så tilby passasjeren å se ut i den vakre fjellverden vi har er et stort pluss det også.

Tilbehør og utstyr

I løpet av sesongen hadde vi også privilegiet å bruke CT5 Powersport fra CTEK for å sikre at vår Lynx Commander alltid var fulladet og klar for eventyr. Enkel å bruke og enkel å koble til, CT5 Powersport er et smart alternativ for alle som har en snøscooter med elektrisk start. Ved å bruke CT5 fra C-tek var vår Lynx Commander alltid klar for neste eventyr, enten det var en lang dag på fjellet eller en rask tur gjennom skogen.

En maskin du kan stole på

Etter en hel sesong med Lynx Commander 900 ACE Turbo, kan vi trygt si at vi er ekstremt fornøyde med hvordan den presterte gjennom sesongen. Nå, med en klump i brystet, er det på tide for oss å overlevere den til en ny lykkelig eier. Men samtidig ser vi frem til neste sesong med enorm spenning, når garasjen skal fylles med nye langtest maskiner som skal settes på prøve av oss i Sledtrax. Vi sier farvel til denne fantastiske maskinen med en stor porsjon glade minner, men også med forventning om hva neste sesong har å by på.

Les mer SLEDTRAX TESTER

Hvis du liker klærne i artikkelen, sjekk ut TOBE OUTERWEAR

Les mer hos LYNX

Kontakt din lokale Lynx-forhandler:

MASKIN OG MOTOR VERDAL

Disclaimer: All frikjøring, foto og film foregår i Sverige og utenfor Norges grenser hvor vi følger deres lover og forskrifter.

Fortsett å lese

Mer i Sledtrax Tester

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen