Ta kontakt med oss

Nyheter

SLEDTRAX PHOTOSHOOT 2023

Sveriges mest populære og største snøscooter-event er tilbake i 2023. Større og sterkere enn noensinne tidligere. I år går vi virkelig ALL IN!! Bli med på en helg med snøscooterkjøring, latter, konkurranser, samvær og foredrag samt skikkelig bra after-skuter. Vi lover dere at dette er noe man ikke vil gå glipp av! Et premiebord verdt over 250.000 SEK med mulighet for alle som har deltatt i konkurransen til å vinne en Polaris Khaos Matryx Slash 650. Kun 100 plasser og først til mølla gjelder!

Dere som har vært med tidligere vet at når det kommer til Sledtrax Photoshoot er det absolutt ingenting som er spart på! Årets utgave finner sted helgen uke 7, 16-19 februar i Arjeplogsfjällen, nærmere bestemt Camp Gauto. Der bor vi i hytter og har også fellesanlegg fra JK Event med opplyste boder, bar, scene, lydanlegg, 65 tommers TV-skjermer og mye, mye mer. Vi kommer til å holde alt fra foredrag med snøscooterprofiler og bransjefolk til forhåndsvisning av Sledtrax Store Løssnøtest. Det kommer til å bli servert trivelige middager med deilig mat, som selvsagt etterfølges av en festlig stemning på kveldene.

Nå er det 2022 og de kvinnelige førerne i bransjen blir flere og flere, noe vi på Sledtrax synes er superkult! Mange event er oppdelte, men vi ser Sledtrax Photoshoot som en plass der vi alle kan dele den kjærlighet vi har til sporten og ha det fryktelig kult sammen, samtidig som du kan konkurrere og vinne herlige premier! Enten du har en ny eller gammel maskin, om man er dyktig eller nybegynner, dame eller herre. Alle er velkommen til å delta i Sledtrax Photoshoot. Med det sagt vil vi i år pushe herlige damer der ute litt ekstra til å ta steget å henge seg med på denne fartsfylte, morsomme og minnerike helgen, og for å gjøre det gir vi dere en gunstigere registreringsavgift.

Så hvordan fungerer konkurransen? 

Konkurransen går ut på å fotografere ulike øyeblikk og følelser i snøscooterkjøringens natur og flertallet av poengene deles ut. Det er tre øyeblikk og dermed tre bilder man konkurrerer med per dag, og det er vi arrangører som gir ut de øyeblikkene man skal fotografere, for eksempel “Movie” ovan eller “Beste pudderbilde”. Kun din egen fantasi setter grensene, og konkurransen foregår på Instagram hvor man konkurrer i lag på to og to. 

Premiebordet da?

På premiebordet finnes produkter og gavekort for over 250 000 SEK. Ja, en heldig vinner som har deltatt i eventet kommer til å dra derfra med en ny snøscooter fra Polaris, eller hvorfor ikke en tilhenger fra Tiki, støtdempere fra Öhlins og gavekort fra Sledstore. I tillegg finnes det massevis av klær, sko og hjelmer fra de største og ledende klesmerkene i bransjen.

Hvordan booker jeg plass?

Vi har kun et begrenset antall plasser, 100 stk, og det er førstemann til mølla som gjelder. Book din plass og få mer informasjon i PDF-format gjennom å sende mail til: mattias@sledtrax.se I bestillingsgebyret som ligger på 5900 SEK herre og 5200 SEK dame inngår boende, frokost, lunsj, middag, konkurranseavgift og en stemning i VERDENSKLASSE.

Til slutt en stor takk til våre sponsorer som gjør dette eventet mulig.

POLARIS, SLEDSTORE, ÖHLINS, JETHWEAR, TOBE, SWETOWN, SCOTT, 509, TIKI, MAPTUN PERFORMANCE, CAMP GAUTO, MOTORHUSET, AMOQ & JK EVENT

Les mer Nyheter

Fortsett å lese

Mer i Nyheter

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen