Ta kontakt med oss

Nyheter

SLEDTRAX BARE GODE NYHETER

Nå er det endelig på tide å børste av støvet fra snøscooterdressen, ta fugleredet bort fra eksosen og felle en gledeståre ved bensinpumpen. En ny vintersesong er på vei i et raskt og jevnt tempo. Siden lanseringen i 2017 kan vi love deg at årets investering er den største i Sledtrax historie!

Først og fremst vil vi ønske våre nye medarbeidere velkommen. Evelina er jenta som ikke bare kan gi Chuck Norris en utfordring på treningsstudioet, hun er også en dyktig snøscooterkjører som bor og jobber i nærheten av fjellet ved norskegrensen. Dersom man krysser grensen, finner vi to gutter som også blir med på reisen nå som vår norske storsatsning er i gang. Simen er ikke bare god til å kjøre snøscooter, han er også veldig god på foto og film. Og på den norske Sledtrax siden er det han dere vil se som sjefredaktør.

Men for at han skal slippe å snakke svensk ved hver kaffepause, har han med seg en kollega som heter Fabian. Så langt har vi ikke sett en eneste urørt skavl når Fabian har vært med, da han liker å bruke tid opp og ned disse. Disse herlige entusiastene er en velkommen gjeng til den voksende Sledtrax-familien.

Men nyhetene slutter ikke der, for nå som vi også lanserer i Norge så benytter vi anledningen til å oppgradere nettsidene i begge land med noen nye detaljer for å gi en ny og frisk følelse. Om du ser et norsk eller svensk flagg i øvre høyre hjørne kan du klikke mellom den svenske og norske siden. Vi vil dermed være synlig for en bredere målgruppe. Og for å gjøre Sledtrax enda bedre i år vil vi ha flere artikler, flere video reviews og flere tester enn noen gang før.

Vi har også i løpet av sommeren tenkt på noe som vil gi dere, våre lesere, ekstra verdi når man leser Sledtrax. Vi slår derfor et hardt slag for splitter nye Trax Free hvor vi gir alle våre lesere og seere muligheten til å vinne massevis av nye produkter hver uke gjennom sesongen fra våre samarbeidspartnere som er de ledende aktørene i bransjen. Alt man trenger å gjøre for å delta i konkurransene er å melde seg på Sledtrax nyhetsbrev. Det første Trax Free-produktet slippes denne søndagen, så følg med!

Snøscooter industrien slutter aldri å imponere med ny teknologi som mange ganger er helt unikt blant kjøretøyprodusentene og fremtiden ser lys ut. Det er mye snakk om elektriske snøscootere, som vi tror kan bli en realitet i nær fremtid. Delvis fordi det er i tiden, men også fordi flere av produsentene allerede har investert i selskaper som har den nyeste teknologien innenfor kjøretøy elektrifisering. Det viser oss at powersport bransjen ønsker også å være med og ta ansvar overfor miljøet som vi er helt avhengige av for å kunne fortsette med disse fantastiske transportmidlene.

Akkurat som produsentene gjør vi vårt ytterste hos Sledtrax for å ligge i forkant av en bransje i stadig utvikling, og i år er vi mer ladet enn noen gang. Du kan virkelig ikke gå glipp av alt vi har på gang til dere lesere, som også gjør det mulig for oss å lage dette magasinet som er helt gratis og lesbart over hele verden så lenge du har telefon, datamaskin eller nettbrett. Nå lader vi på for at “Kung Bore” kommer i skikkelig godt humør, slik at det blir en vanvittig snørik sesong, velkommen på fjellet!!

Hilsen Sledtrax gjengen/

Mattias, André, Jörgen, Andreas, Henrik, Elisabeth, Christer, Simen, Evelina og Fabian.

Les mer NYHETER

Ikke glem å følge oss på våre sosiale medier INSTAGRAM FACEBOOK YOUTUBE

Fortsett å lese

Mer i Nyheter

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen