Ta kontakt med oss

Nyheter

ARCTIC CAT STORSATSER MED NY MOTOR OG INNOVATIVT SAMARBEID!

Arctic Cat, en av verdens produsenter av snøscootere og fritidskjøretøy, har nylig avduket sin revolusjonerende nye motor for sesongen 2024/2025, med et kubikkvolum på hele 858 cc. Sammen med et banebrytende samarbeid med Garmin for en ny touch-display, posisjonerer Arctic Cat seg nå i forkant av innovasjon og vi kan virkelig si at Arctic Cat er tilbake for å bli værende!

En motor som imponerer

Med 11 % mer hestekrefter enn sin forgjenger, vil motoren utvilsomt tilby en forhøyet kjøreopplevelse for alle snøscooterentusiaster. Den kraftige motoren er også 4 % lettere, og bygget rundt det nye Catalyst-chassiset produsenten ga ut i år. Arctic Cat har også redesignet eksosåpningene og et helt nytt «air intake system» for å tilby en mer effektiv og miljøvennlig drift, som også gir den kraftige motoren mer og raskere oksygen som den trenger. Med disse forbedringene demonstrerer selskapet at de er dedikert til å kontinuerlig innovere og forbedre produktene sine for å møte forbrukernes behov og ønsker.

Touch-display i samarbeid med Garmin

I et forsøk på å kombinere det beste fra begge verdener, har Arctic Cat inngått et samarbeid med Garmin, et selskap kjent for sine avanserte GPS-systemer. Samarbeidet har som mål å lage en topp moderne berøringsskjerm kalt G8 på 8 tommer, der brukere enkelt kan legge inn friluftskart og annen viktig informasjon direkte på skjermen.

I tillegg med programvare for Group Ride hvor du kan legge inn opptil 20 førere helt uten mobildekning for tekst og spor direkte på displayet. Denne innovative løsningen vil tilby førerne et enestående nivå av interaktivitet og brukervennlighet, og åpner opp en helt ny verden av muligheter for utendørseventyr. Føreren kan for eksempel legge inn kart over favorittruter, merke punkter av interesse og motta sanntidsoppdateringer om vær- og terrengforhold.

Fremtiden ser lys ut

Med lanseringen av den nye 858cc-motoren og det ambisiøse partnerskapet med Garmin er det klart at Arctic Cat er her for å bli værende, noe som det har blitt spekulert i. Deres engasjement for innovasjon og kvalitet viser at de er et selskap som alltid streber etter å ligge i forkant, og vi kan forvente å se flere spennende utviklinger i horisonten.

Sammendrag

Arctic Cat tar opplevelsen til et helt nytt nivå med sin nye 858cc-motor og samarbeid med Garmin. Med økt kraft, lavere vekt og en innovativ berøringsskjerm som tilbyr en rekke nye funksjoner for friluftsentusiasten, er fremtiden lys for Arctic Cat og deres kunder. Det gjenstår å se hvilke eventyr som venter i vintersesongen 2024/2025, men én ting er sikkert: Vi i Sledtrax gleder oss veldig til å teste dette nye beistet!

Les mer på Arctic Cat

Les mer Arctic Cat reportasje

Disclaimer: All frikjøring, foto og film foregår i Sverige og utenfor Norges grenser hvor vi følger lover og forskrifter.

Fortsett å lese

Mer i Nyheter

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen