Ta kontakt med oss

Nyheter

FØLG MED SLEDTRAX TIL CANADA FOR SKI-DOO 2025 LAUNCH

I et unikt samarbeid mellom Sledtrax og den legendariske snøscooter produsenten Ski-Doo, kan vi nå stolt sammen presentere årets kanskje råeste konkurranse hvor du som leser og seer hos Sledtrax har sjansen til å vinne en uforglemmelig reise til Quebec. Dette er ikke bare en reise, men en mulighet til å være en av de første som ser Ski-Doo’s 2025 line-up!

Unik konkurranse for Sledtrax-lesere!

Sledtrax, kjent for sin lidenskap for snøscooterverdenen, og Ski-Doo, en pionér innen snøscooterindustrien, har slått sammen sine krefter for å skape en konkurranse som ikke ligner på noe annet. En heldig vinner får sjansen til å følge med Sledtrax-teamet til Quebec i Canada. Mot slutten av februar vil vi sammen få en eksklusiv forhåndsvisning av Ski-Doo’s 2025-modeller.

En reise fylt med eventyr!

Turen til Quebec er ikke bare en sjanse til å se de nyeste snøscooterne fra Ski-Doo, men også en mulighet til å oppleve verdensklassemagi. En fullpakket eventyrplan venter med mange spennende besøk og opplevelser, god mat og fin overnatting. I løpet av tre dager henger vi sammen, der du som vinner også får se hvordan vi på Sledtrax skaper materiale, filmer og reportasjer under oppholdet vårt.

Hva venter i 2025 line-up’en?

Ski-Doo er kjent for innovasjon, og 2025-modellrekken lover å være intet unntak. Med forbedringer innen ytelse, komfort og holdbarhet tror vi på Sledtrax at Ski-Doo’s nye rekke av snøscootere vil sette nye standarder i snøscooterbransjen. Med andre ord, noen virkelig spennende nyheter!

Hvordan deltar man?

For å delta i konkurransen kreves det at man følger noen enkle steg:

  1. Du må være en Ski-Doo-entusiast og flink til å skape innhold, spesielt på sosiale medier.
  2. Send inn en kort tekst om ditt beste Ski-Doo-minne og fortell hvorfor akkurat du skal få følge med oss. Send en e-post til mattias@sledtrax.se og legg ved dine sosiale mediekontoer på Instagram, Facebook, TikTok. Sørg for at kontoene dine er åpne slik at vi kan se dem.

Vi velger ut 3 finalister 15. januar når konkurransen avsluttes og vi trekker ut en heldig vinner.

Avsluttende tanker

Denne konkurransen tilbyr en unik opplevelse og en ‘once-in-a-lifetime’ reise! Det er en sjanse ikke bare til å se hva fremtiden har å tilby fra Ski-Doo, men også til å oppleve noen fantastiske dager med oss på Sledtrax. Ikke gå glipp av denne muligheten til å være en del av en uforglemmelig show med Sledtrax og Ski-Doo!

Les mer SLEDTRAX TESTER

Disclaimer: All frikjøring, foto og film foregår i Sverige og utenfor Norges grenser hvor vi følger lover og forskrifter.

Fortsett å lese

Mer i Nyheter

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen