Ta kontakt med oss

Nyheter

SLEDTRAX VINTER 2023/2024

Den etterlengtede vintersesongen 23/24 nærmer seg med stormskritt, og Sledtrax er klare til å ta imot alle snøscooterentusiaster med åpne armer. Forvent mange spennende artikler, tester av alle de nye 2024 snøscootermodellene og en splitter ny podcast – “Snöskoterpodden”. Alt dette har som mål å gi deg som leser og ser, en uforglemmelig opplevelse under vinteren 23/24.

Når bladene på trærne begynner å skifte farge og morgenene blir krispigere, vet vi at det er på tide å begynne å lengte etter vinter eventyrene. Denne vinteren er Sledtrax klare til å ta deg med på en reise gjennom den snødekte villmarken med massevis av spennende nyheter og underholdning.

Spennende tester og anmeldelser

Når 2024 snøscootermodellene ruller ut, vil Sledtrax være din pålitelige guide gjennom jungelen av nye modeller og innovasjoner. Med omfattende testing og anmeldelser får du all informasjonen du trenger for å velge riktig maskin for dine behov.

“Snöskoterpodden”

Boom! Etter en episk fem år lang reise ledet av Erik Holmgren, får “Snöskoterpodden” nå en glitrende makeover og blir en lysende stjerne i Sledtrax Magazine. Annenhver uke tilbyr vi krydrede intervjuer – vi snakker med toppnavn og eksperter fra de heteste hjørnene av snøscooterverdenen. Vi går hardt inn, graver dypt, og er ikke redde for å kaste noen snøballer (metaforisk sett, selvfølgelig)! Vil du holde fingrene på pulsen og høre den siste bransjesladderen? Start motoren, kjenn snøfnuggene i ansiktet, og bli med oss ​​på en adrenalinfylt reise gjennom powersportens magiske rike. “Snöskoterpodden” er tilbake – større, bedre og mer interessant enn noen gang før!

Film og underholdning

For å gi deg en mest mulig realistisk opplevelse, vil Sledtrax også tilby filmer via SledtraxTV som tar deg rett inn i hjertet av vintereventyret. Her får du være med på spennende reiser, se tester av de nyeste modellene og få et innblikk i snøscooterlivet fra ulike perspektiver.

Velkommen til vintersesongen 23/24

Sledtrax ønsker alle lesere og seere velkommen til å dykke inn i en verden av action, adrenalin og følelser, der eventyret alltid venter rundt hjørnet. Med en konstant strøm av nye artikler, podcaster og filmer, lover vi å holde lidenskapen din for snøscooter i live hele sesongen. Enten du er nybegynner eller erfaren veteran, vil du finne noe som fanger interessen din hos Sledtrax. Så ta på deg hjelmen, klikk deg inn på Sledtrax.se & Sledtrax.no og bli med oss ​​på et uforglemmelig eventyr i vinter!

Følg oss på sosiale medier Instagram Facebook Youtube

Fortsett å lese

Mer i Nyheter

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen