Ta kontakt med oss

Sledtrax Tester

POLARIS SPORTSMAN X2 – FULLSPEKKET MED NYHETER!

Sledtrax har fått en unik mulighet til å teste en stor nyhet fra Polaris sportsman-segmentet – den helt nye Sportsman X2 570. Denne maskinen kommer med et dristig nytt design, forsterket chassis, bedre fjæring samt forbedret komfort og stil, alt for å maksimere både produktivitet og glede. Men hvordan er den egentlig å kjøre? Og hva er våre første inntrykk? Det skal vi finne ut i denne reportasjen.

ET VILDDYR AV ET UTSEENDE!

Ved første øyekast ser man mange forskjeller på den nye Sportsman X2 570, fra det helt nye utseendet og designet til de imponerende LED-frontlysene og den aggressive fremtoningen. Maskinen utstråler en følelse av positiv kjøreopplevelse og høy ytelse. Det nye designet signaliserer kraft og pålitelighet, noe som gjør oss på Sledtrax ekstra nysgjerrige på hvordan den presterer ute i terrenget. Vi er ivrige etter å finne ut om denne første følelsen stemmer når vi nå gir oss ut i naturen for en første test!

SMIDIGHET OG FØLSOMHET

Vi ankommer en sti som leder ut mot en grustak og svinger rundt noen hauger, direkte positivt overrasket over smidigheten og følsomheten til den nye Sportsman X2 570. Maskinen kjennes igjen fra tidligere modeller, men det er noe nytt og friskt som gjør opplevelsen spesiell – en følelse som er vanskelig å sette fingeren på. Dette nye konseptet gjør en større forskjell enn man først skulle tro, og det merkes allerede i de første svingene. Gøy og virkelig interessant å fortsette kjøringen inn i skogen.

INN I KUPERT TERRENG!

Vi farer videre inn i skogen hvor vi virkelig får satt Polaris Sportsman X2 570 på prøve. Kubber, stubber og stein er hva de 26-tommers Maxxis-dekkene med aluminiumsfelger møter, og her merker vi en tydelig forskjell takket være den omarbeidede fjæringen. Den gir en bakkeklaring på hele 29 cm foran og 24 cm bak. Dette gjør at du passerer de fleste hindringer uten problemer. Vi reiser komfortabelt og merker at støt i styret eller uforberedte styrslag er et “minne blott” takket være den nesten perfekte servostyringen. Det er tydelig at Polaris har lagt stor vekt på å forbedre både komfort og håndterbarhet i denne modellen.

VÅRE FØRSTE INNTRYKK

Etter vår første kjøring med den nye Polaris Sportsman X2 570 er vi i Sledtrax meget imponerte. Det dristige nye designet, den forbedrede fjæringen, LED-belysningen og den overlegne komforten gjorde et sterkt inntrykk på oss. I grustaket merket vi smidigheten og følsomheten, og i skogen visste maskinen sin evne til å håndtere tøft terreng med letthet, takket være de imponerende Maxxis-dekkene og den omarbeidede fjæringen. Servostyringen bidro til en komfortabel og kontrollert kjøring uten støt og uforberedte styrslag. Et godt skussmål for en helt ny modell!

Men dette er bare begynnelsen. I kommende reportasjer skal vi ta med denne maskinen på skikkelig tøft arbeid under helt andre forhold. Vi er spente på å se hvordan Polaris Sportsman X2 570 leverer når den virkelig settes på prøve. Følg med for våre fremtidige oppdateringer for å se hvordan den klarer seg i enda mer krevende miljøer.

Hvis du liker klærne i artikkelen, sjekk ut KLIM

Les mer SLEDTRAX TESTER

Kontakt din lokale Polaris-forhandler:

POLARIS NORDMØRE

Disclaimer: All frikjøring, foto og film foregår i Sverige og utenfor Norges grenser hvor vi følger deres lover og forskrifter.

Fortsett å lese

Mer i Sledtrax Tester

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen