Ta kontakt med oss

Sledtrax Tester

SUZUKI KINGQUAD 750 KUMA EDITION – JAPANSK KVALITET?

Med spenning og forventning ønsker vi på Sledtrax det nyeste tilskuddet til vår testflåte velkommen: Suzuki KingQuad 750 Kuma Edition, som nylig ankom Tords Motorservice i Bredåker. Denne firehjulingen med ekstra alt på utstyrslisten vil få en tøff tid fremover, og vi ser frem til å sette den skikkelig på prøve under vår kommende langtest i sommer.

Første inntrykk

Ved første øyekast stråler KingQuad 750 av japansk kvalitet. Med et design som antyder en premiumprodukt og solid konstruksjon virker den klar til å takle en rekke forskjellige terreng og utfordringer. Den store 750cc motoren og avanserte firehjulsdriften får oss umiddelbart til å ville dra ut og se hva den kan gjøre.

Historikk med kvalitet

Suzuki har historisk sett vært kjent for sin høye kvalitet og pålitelighet, og vi håper at KingQuad 750 lever opp til dette ryktet. Ved leveransen fra Tords Motorservice fikk vi en grundig gjennomgang av firehjulingens funksjoner og egenskaper. Det kunnskapsrike personalet gikk gjennom hver detalj, fra motor til sikkerhetsfunksjoner, for å sikre at vi var helt forberedt på våre kommende eventyr. Gjennomgangen ved levering gjør at vi føler oss trygge og godt forberedt for de utfordringene som venter oss.

Ekstra alt

Det som gjør denne spesielle maskinen enda mer spennende er inkluderingen av Kuma-pakken. Denne pakken inneholder flere oppgraderinger og tilbehør som er utformet for å forbedre både ytelse og komfort for føreren.

I pakken inngår en kraftig støtfanger for ekstra beskyttelse, to kraftige vinsjer for å håndtere fastkjøringer eller gi ekstra drahjelp, håndtaksvarmere som holder førerens hender varme og komfortable på kalde dager, bukbeskytter mot stubber og steiner, grove 27″ dekk og ekstra LED-belysning for å klare sene kvelder eller vinterkjøring.

Nå kjører vi

Nå lader vi oss opp for å endelig få komme ut med vår nye Suzuki KingQuad 750 Kuma Edition. Vi er overbevist om at denne ATV-en har potensialet til å bli en yndet følgesvenn for ulike typer oppdrag, og vi ser frem til å dele våre inntrykk med dere i de kommende månedene. Så hold øynene åpne for våre artikler og videoer om våre eventyr med denne spennende ATV-en fra Suzuki!

Les mer SLEDTRAX TESTER

Hvis du liker klærne i artikkelen, sjekk ut KLIM

Disclaimer: All frikjøring, foto og film foregår i Sverige og utenfor Norges grenser hvor vi følger deres lover og forskrifter.

Fortsett å lese

Mer i Sledtrax Tester

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen