Ta kontakt med oss

Trax Impressions

POLARIS VOYAGER S4 146 – MAGI I WEST YELLOWSTONE

Hvem trenger et magisk flygende teppe når du kan sveve over snøen på en snøscooter? Hvis Aladdin hadde vært en snøscooterentusiast, ville hans valg ha vært Polaris Voyager S4 146. Så vi i Sledtrax byttet ut den magiske lampen vår med denne snødekte giganten og satte kursen mot West Yellowstone – og boi, for en “chill” tur det ble!

West Yellowstone: snøscooterens paradis

West Yellowstone er kjent for sitt uberørte landskap og spennende terreng som inviterer til eventyr. Snøscooterløypene slinger seg gjennom tett skog, på fjellsider og opp på fjelltopper med en utsikt som tar pusten fra deg. Dette stedet er derfor optimalt for å teste den store nyheten fra Polaris for 2024. I Sverige kommer den som Nordic Pro med “verre” støtdempere, men i USA heter den Voyager.

Design og komfort

Polaris har alltid vært kjent for sitt velbalanserte chassis som gir høy komfort, og Voyager S4 146 er intet unntak. Med en ny forbedret ergonomisk design blir selv de lengste turene en behagelig opplevelse. Nå er løypene i USA meget godt preparerte, men følelsen er likevel at maskinen flyter godt på snøen og med et kalibrert skitrykk nesten til perfeksjon gir den en fin følelse i styret.

Kraft og ytelse

Med en rimelig sterk 4-taktsmotor med samme teknologi som i ATV-serien tar Voyager S4 146 deg raskt og smidig gjennom de fleste typer terreng. Under testdagen vår i West Yellowstone kunne vi kjenne hvordan maskinen reagerte direkte på gassen, og med variatorene som ga en jevn og behagelig akselerasjon. Vi testet også en sving utenfor løypa og maskinen skuffet ikke her heller, men det er ikke et løssnømonster, så det er viktig å angripe snøen med høy trackspeed.

Teknologi i forkant

I tillegg til kraften og designet imponerte Polaris Voyager S4 146 med sin avanserte teknologi. Det digitale 7S-displayet viser all nødvendig informasjon og det innebygde GPS-systemet garanterer at du alltid finner riktig vei i villmarken. Du har også muligheten til å bytte mellom 3 moduser i motoren fra ECO til Sport. Med Ride Command slått på er det også enkelt å finne vennene dine under utflukten, da du kan se dem i displayet.

Avslutningsvis

Etter noen timer på snøscooterløypene i West Yellowstone kan vi med sikkerhet si at Polaris Voyager S4 146 er et hyggelig bekjentskap, om enn noe tamt sammenlignet med noen andre turboutstyrte 4-taktere fra andre produsenter. Polaris Nordic Pro S4-modellen som kommer til Sverige vet vi, har blitt en populær maskin og med “verre” støtdempere og mye tilbehør tror vi den kan være en sterk kandidat til hytteeieren.

Hvis du liker klærne i artikkelen, sjekk ut KLIM

Les mer SLEDTRAX TESTER

Kontakt din lokale Polaris-forhandler:

POLARIS NORDMØRE

Disclaimer: All frikjøring, foto og film foregår i Sverige og utenfor Norges grenser hvor vi følger deres lover og forskrifter.

Fortsett å lese

Mer i Trax Impressions

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen