Ta kontakt med oss

Trax Impressions

YAMAHA SIDEWINDER L-TX LE EPS – SNØSPRUTENDE ADRENALIN I WEST YELLOWSTONE

Et snøscootereventyr gjennom West Yellowstone’s løypesystem som tar pulsen til maksimale høyder? Jepp, det er noe vi fikk oppleve sist vinter da vi tok Yamaha Sidewinder L-TX LE EPS på en første prøvetur. Med hårreisende akselerasjoner og hastigheter langt over det som er lovlig, tar vi dere nå med på en adrenalinfylt rapport om en av 2024s raskeste maskiner. Hold godt fast i styret, for nå drar vi!

Hjerte av “Beasten”

Under panseret på Yamaha Sidewinder L-TX LE EPS sitter en kraftig turboladet 998cc tresylindret motor, designet for å levere hårreisende akselerasjon under alle forhold. Denne kraftige motoren produserer utrolige 180 hestekrefter, og lar Sidewinder nå makeløse hastigheter på et øyeblikk. Motoren er designet for å gi en smidig, responsiv kraftoverføring, noe som betyr at du kan føle hver eneste lille nyanse av Sidewinders muligheter under fingrene. Eller?

Landskaps- og løype system som tar pusten fra deg

West Yellowstone ligger i den vakre delstaten Montana, og er kjent for sitt spektakulære naturlandskap og utrolige snøscooterkjøring. Med ruvende fjell og bølgende daler, tilbyr dette området et perfekt sted for eventyrlystne snøscooterentusiaster å utforske. West Yellowstone’s løypesystem er en sikkerlig perle og vi i Sledtrax forstår hvorfor denne plasseringen er valgt for å kjøre alle 2024-modeller. Med sine vidstrakte løyper og utrolige utsikter gir den en uslåelig tur. Tilbake til Sidewinder’n, det er endelig på tide, vi vrir om nøkkelen, knipser hjelmen og begynner vår ferd langs dalen.

Satan så morsom og skummel:

Førsteinntrykket Yamaha Sidewinder L-TX LE EPS gir oss er en skremmende rask akselerasjon av den turboladede Genesis-motoren. Vi holder godt fast når tommelen presses mot styret, men vi slipper fort taket da det går alt for fort for denne gubben, satan så skummelt, men helv** så gøy! Adrenalinet fyller nå topp til tå, og man føler seg mer levende enn noen gang før. Tanken oppstår om at denne snøscooteren er bygget for å tilby maksimal ytelse og adrenalinkick.

Støtdemperne: tem vinterens uregelmessigheter

Ingen tur på West Yellowstone’s nypreparerte løyper er noen gang helt jevn, men med Sidewinder’s avanserte støtdempningssystem ferdes man komfortabelt og slagene i styret uteblir da maskinen er utstyrt med servostyring. Denne snøscooteren er utstyrt med Fox QS3 dempere foran og bak, noe som gir føreren muligheten til raskt og enkelt å justere fjæringsforholdene etter behov. Uansett om du befinner deg på autobahn i West Yellowstone eller de knudrete én-fil-løypene i Svedala.

Oppsummering

Yamaha Sidewinder L-TX LE EPS i West Yellowstone er mer enn bare en snøscooter; det er en adrenalinpumpende opplevelse. Som et atomkraftverk gir spenning, er Yamaha en mester i å få sjåføren, i dette tilfellet undertegnede, til å utfordre skjebnen igjen og igjen og føle seg som en ekte adrenalinjunkie. Maskinen kombinerer hjertebankende kraft og førsteklasses støtdemping, for å lage en “led-pisker” som er like spektakulær å kjøre som den er rask. Så hvis du tør å holde deg fast og ta en tur du aldri vil glemme, ja, da er det på tide å sette seg bak styret på en Yamaha Sidewinder L-TX LE EPS.

Les mer hos YAMAHA

Hvis du liker klærne i artikkelen, sjekk ut KLIM

Les mer SLEDTRAX TESTER

Disclaimer: All frikjøring, foto og film foregår i Sverige og utenfor Norges grenser hvor vi følger deres lover og forskrifter.

Fortsett å lese

Mer i Trax Impressions

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen