Ta kontakt med oss

Trax Impressions

POLARISERENDE SNØSKUTER TEKNOLOGI – FØRSTEINNTRYKK AV 2024 POLARIS PRO RMK 9R 155”

I løpet av noen herlige dager i West Yellowstone har vi endelig fått muligheten til å prøve Polaris Pro RMK 9R 155″ i storslått natur og mengder med snø. Med sin kraftige Patriot 9R-motor og sitt velkjente skarpe chassis skreddersydd for løssnøkjøring, har vårt første kjøre inntrykk vært mer enn lovende. Bli med oss når vi utforsker hva denne toppmoderne maskinen har å tilby.

Med kraften fra Patriot 9R-motoren

Den nye Patriot 9R-motoren er virkelig en kraft å regne med. Denne totaktsmotoren er designet for å levere uovertruffen ytelse, noe vi er enige i. Hvilken kraft og spenning denne kraftkilden gir. I både utfordrende terreng og dype snømengder gir snøscooteren virkelig gass. Når undertegnede noen ganger setter seg fast, kan det ikke skyldes mangel på krefter under panseret. Absolutt så er den tørst, men smaker det så koster det!

Et chassis som skiller seg ut

Det er ikke bare motoren som imponerer. Polaris er kjent for et skarpt chassis med en fantastisk balanse som virkelig skinner når det kommer til skråkjøring. Teamet fra USA har virkelig designet Pro RMK 9R 155″ med løssnøkjøring i tankene. Chassiset er både lett og sterkt, noe som gir oss en følelse av å gli på snøen. Konstruksjonen gjør den virkelig manøvrerbar i de mest krevende terrengforholdene, noe vi testet både med vellykkede og mindre vellykkede linjer.

En uforglemmelig kjøreopplevelse med Sledtrax

Det er få øyeblikk som kan sammenlignes med den fantastiske følelsen av frihet som kommer når du sitter bak styret på en snøscooter i et uberørt landskap av fersk puddersnø. Motorlydenes harmoni legger seg som et lokk over det åpne landskapet med pudder, bare avbrutt av den lette knitrelyden fra snøen som forsiktig lander på hjelmen. Et jubelrop nå og da og massevis av adrenalin. Fy søren, vi lengter allerede tilbake!

En annen følelse inntreffer under hjelmen. Du føler deg både kraftig og ubetydelig samtidig. Kraftig fordi du har kontroll over denne pudderhingsten, men ubetydelig i møte med naturens overveldende storhet og skjønnhet. Hver sving, hver hopp, hver whiteroom gir en følelse av å være fri.

Konklusjon for Polaris Pro RMK 9R 155″

Etter våre første turer med Polaris Pro RMK 9R 155″ kan vi uten tvil si at denne snøscooteren virkelig lever opp til forventningene til en potent løssnøscooter. Den leverer både ytelse og jubelrop om hverandre. Det, mine damer og herrer, er en toppkarakter fra oss på Sledtrax.

Hvis du liker klærne i artikkelen, sjekk ut KLIM

Les mer SLEDTRAX TESTER

Kontakt din lokale Polaris-forhandler:

POLARIS NORDMØRE

Disclaimer: All frikjøring, foto og film foregår i Sverige og utenfor Norges grenser hvor vi følger deres lover og forskrifter.

Fortsett å lese

Mer i Trax Impressions

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen