Ta kontakt med oss

Sledtrax Tester

SCOTT STRIKE eRIDE 940 – EVENTYRET GJØR SIN ENTRÉ!

Denne sommeren skal det ikke kun kjøres vannscooter, men det skal også sykles en del. Tanken på å holde kroppen i form fram mot neste vinter har vært der lenge, men hvordan være aktiv og samtidig ha det utrolig gøy? Jo, da sykler vi på Scott sine utrolige trail sykler! Scott Strike eRide 940 er ankommet og klar til tøft bruk, dette blir ikke annet enn kult! Les videre for mine første inntrykk.

Hvorfor el-sykkel?

Da jeg bestemte meg for å kjøpe en sykkel ble ikke valget så lett, en Scott Strike eRide 940 er en del dyrere enn en vanlig fulldempet sykkel uten el-motor. Men da sykkelen først kom så angret jeg ikke et sekund. Jeg hadde nok aldri hatt energi og motivasjon til å sykle så mye som jeg nå gjør. Klarer ikke forstå hvorfor jeg i hele tatt skulle prøvd meg opp de bratte og vanskelige bakkene uten hjelp av en el-motor. Og hvorfor skal en kun ha det gøy og sykle fort nedover, når det også kan være like gøy oppover!

En dag bak styret!

Det var på tide å ta den første sykkelturen og vi valgte ut en sti jeg kun har brukt til fots tidligere. Spenningen var høy og det samme var forventningene. Vi begynner å sykle bort til området vi skal opp og merker fort kraften fra el-motoren. Da vi drar oss oppover møter vi mange utfordringer og bratte partier. Vanligvis ville jeg nok ikke prøvd meg opp med sykkel en gang, men vi måtte prøve. Først da fikk en følelsen av hvor kult dette var! Grepet til 29” dekkene fra Maxxis, kraften fra den fantastiske Bosch motoren, demperne og det justerbare setet kom virkelig til nytte. Det skal være utrolig krevende for at denne sykkelen ikke klarer å ta deg opp og bortover vanskelige stier. Utrolig kult! Og med el-motor så er bortover like kult som nedover da sykkelen bygger fart ut av ingenting.

Sykling som aldri før!

Videre i sommer skal jeg sykle masse og virkelig få testet hva denne sykkelen er god for. Om ikke lenge skal den testes ned i downhill løyper, noe som virkelig kan bli tøft. Jeg føler virkelig at jeg har funnet noe som er både utrolig krevende, spennende og artig. Noe som passer meg perfekt samtidig som jeg får trent en god del. Ikke bare kan sykkelen brukes i skogen, men den kan jo selvfølgelig brukes som et normalt fremkomstmiddel til og fra steder. Scott Strike eRide 940 er den perfekte match for meg denne sommeren!

Oppsummering

Scott Strike eRide 940 passer ikke bare for enkeltpersoner, men for ganske mange. Enten du trenger et fremkomstmiddel, er ute etter spenning, glad i turer eller bare elsker å sykle. Da er denne sykkelen absolutt verdt å sjekke ut! Og glem ikke at flere artikler kommer videre utover sommeren!

Läs mer hos SCOTT

Les mer SLEDTRAX TESTER

Fortsett å lese

Mer i Sledtrax Tester

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen