Ta kontakt med oss

Reportasje

SLEDTRAX NORGE X BRENDERUP – UTRUSTET OG KLAR FOR NYE EVENTYR!

Sledtrax har denne sesongen lansert i Norge, og med alle kilometerne som skal dekkes under sesongen, vil vi også behøve tilhengere av høy kvalitet. Først og fremst ønsker undertegnede og Fabian i Sledtrax Norge, å takke Brenderup for herlig service og kjapp klargjøring av våre nye premium-tilhengere, la oss nå se nærmere på disse!

Modellen vi begge har valgt er S1938B1250I med aluminiumslokk. Med en totalvekt på 1250 kg, egenvekt på 490 kg kan vi laste 760 kg, og da har vi god klaring på 2 fulltankede snøscootere + massevis av annet utstyr. Og dersom man har andre behov under året, er den også fullt kapabel til å bidra til andre eventuelle arbeidsoppgaver. Med kassemål på 380x188x26 og totalmål på 538x194x82 er det en kompakt henger som vil gjøre håndtering og manøvrering enklere.

Bokstaven I, i modellnavnet står for Inline, noe som betyr at hjulene er plassert under lastekassen, både for å redusere den totale bredden, men også fordi dette gjør at tilhengeren vil følge bilen bedre. Bokstaven B betyr at det er en tilhenger med brems, noe som også kommer godt med ved tung last og glatte veier.

Kvalitet og utrustning

Den oppleves meget velbygd og solid ved første øyekast, Brenderup viser virkelig muskler i form av kvalitet! Tilhengerne kan bestilles med massevis av utstyr, hvor vi blant annet har blitt utrustet med innvendig- og utvendig belysning, ekstra ryggelys, 2 sett dekk (sommer og vinter), koblingslås, superclamps og superglides. På deres hjemmeside kan man finne massevis av tilbehør, slik at du kan bestille tilhengeren akkurat slik du vil ha den!

Let it snow!

Senere i sesongen kommer det en del 2, hvor vi informerer dere om våre tanker og inntrykk denne tilhengeren har gitt oss gjennom sesongen. Inntil videre gjenstår det bare å vente på snø, også sees vi forhåpentligvis på veien opp mot fjellet! 

Les mer Reportasje

Sjekk ut tillhengerne fra BRENDERUP

Disclaimer: All frikjøring, foto og film foregår i Sverige og utenfor Norges grenser hvor vi følger deres lover og forskrifter.

Fortsett å lese

Mer i Reportasje

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen