Ta kontakt med oss

Trax Impressions

YAMAHA MOUNTAIN MAX 2024 – VILL 2-TAKT I PUDDERET!

Yamaha Mountain Max har vært på markedet i noen år nå. Hvorfor endre et vinnende konsept? Under snøforhold i et av de heftigste snøscooter terreng tar vi nå en første prøvekjøring med Yamaha’s verste løssnø maskin. Hvordan er den å kjøre? og hva er våre førsteinntrykk av Sledtrax sin harde testkjøring? Det skal vi finne ut nå.

En dristig opplevelse i West Yellowstone

Det enorme landskapet i West Yellowstone har gitt oss i Sledtrax-teamet en perfekt mulighet til å teste grensene for hva 2024 Yamaha Mountain Max kan utrette. Med masse snø og utfordrende terreng tar vi nå sjansen på å se hva denne maskinen er i stand til, vi fyrer opp den blå skapelsen og fester nødstoppen til jakken, det er nå på tide å erklære farge.

Positive første kjøreinntrykk

Etter å ha kjørt Yamaha Mountain Max 2024 gjennom ulike typer variert terreng som løyper, åpne landskap for pudder surfing og bratte bakker med teknisk kjøring, har Sledtrax-teamet blitt positivt overrasket. Snøscooterens raske respons kombinert med et lett og velprøvd chassis fra Arctic Cat bidrar til en positiv kjøreopplevelse for oss, samtidig som maskinen inviterer teamet til å utfordre oss selv til det ytterste.

Yamaha er kjent for sin kvalitet

Gjennom årene har Yamaha etablert seg som en produsent av pålitelige snøscootere og dette samarbeidet med Arctic Cat-produktlinjen er intet unntak. Hver detalj på snøscooteren viser en funksjonalitet og finish som fungerer bra. Selv om vi i magasinet spør etter det nye og siste hele tiden som Yamaha egentlig ikke har fulgt opp med de siste årene, gir Yamaha Mountain Max oss inntrykk av en trygg og pålitelig kjøreopplevelse.

Siste ord

Yamaha viser nok en gang at de er flinke til å produsere kule og lettkjørte maskiner og sammen med Arctic Cat har de produsert en flott Mountain-maskin med denne modellen. For de som leter etter spenning og utfordringer i dyp snø, kan Yamaha Mountain Max være et hett alternativ for 2024!

Hvis du liker klærne i artikkelen, sjekk ut FXR

Les mer hos YAMAHA

Sjekk ut tillhengerne fra BRENDERUP

Disclaimer: All frikjøring, foto og film foregår i Sverige og utenfor Norges grenser hvor vi følger deres lover og forskrifter.

Fortsett å lese

Mer i Trax Impressions

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen