Ta kontakt med oss

Trax Impressions

LYNX 4900 RANGER PRO – FINSK SISU FOR FOLKET

Vinteren 2022 begynte sakte men sikkert å lide mot slutten. Med snødekte fjell i bakgrunnen sto de nye 2023-maskinene fra Lynx på rekke og rad og glimret i vårsolens sterke stråler. Vi tok tak i allsidighetens maskin, arbeidshesten, fiskekameraten, sledetrekkeren, den løse snømannen, ja kjært barn har mange navn men det er selvfølgelig Lynx 4900 Ranger Pro vi snakker om! Bli med og finn ut hvorfor denne maskinen passer til det meste for de fleste.

Vi setter oss til rette på Lynx 4900 Ranger Pro og kjenner umiddelbart det hyggelige og komfortable førermiljøet, bak dette styret føler du deg raskt hjemme. Denne dagen byr heldigvis på stekende sol og varme, men for de iskalde dagene når du skal over en milelang dypfryst innsjø, vil den høye ruten beskytte nesetippen mot de kaldeste trekk. Lynx 4900 Ranger Pro har selvfølgelig også andre fasiliteter som disse 7, 2-tommers digital vidvinkel skjerm, 12v uttak i hanskerommet, hånd og tommelvarme for de virkelig kalde dagene, akkurat som å sitte på en kongetrone. Vi tar en titt rundt i Ranger og finner også multi-LinQ plate, hengerfeste og buede nedre a-armer, som forteller oss at denne maskinen kan ta deg med på eventyr!

Passer til flere anledninger

Ja, en av tingene som gjør akkurat denne maskinen egnet for flere formål er EasyRide-boggiefjæring som kan justeres til ulike formål. Passasjerer, tung last eller kanskje en tur for deg selv. Du kan også låse boggieforlengelsen for mer kraft og trekkraft når nysnøen er myk og løs. Lynx 4900 Ranger Pro tilpasser seg de fleste anledninger. Hva blir ditt neste reisemål?

Er det mulig å leke i dyp snø med 4900?

Setet, som er avsmalnet foran, indikerer at denne maskinen også kan brukes til å gjøre noen fine bevegelser. Det sammen med den smale driven, teppelengden på 3900mm og høyden på kamrene på 64mm får oss til å drømme oss bort for å seile videre opp på fjellet inn i de tette granskogene fylt med glitrende puddersnø. Fordi denne maskinen har noen triks i ermet, har vi hørt. Men det er dessverre skikkelig hardt før våren denne dagen, så vi får teste løssnøegenskapene en annen gang, det gleder vi oss til!

Vi sniker oss videre:

Vi vet allerede at 600r e-tec-motoren har en meget god gassrespons og en ekstraordinær drivstoffeffektivitet. Dette kombinert med en lettkjørt maskin gjør at vi sniker oss med letthet gjennom kratt. Maskinen er lett å manøvrere og myk og medgjørlig på gassen, når du vil at den skal være. Men noen ganger går det ikke alltid som planlagt, men også der fikk vi hjelp av den unike boggiforlengelsen som gjør det veldig enkelt å rygge ut når angrepsbjørkene angriper.

En avkjølende vind:

Enten vi liker det eller ikke, hver sesong blir tøff på et tidspunkt. Ofte må man febrilsk lete etter en mykere snøflekk for å klare å få en form for nedkjøling slik at motortempen ikke skyter i været. Men som sagt, vi har allsidighetens maskin her, så selvfølgelig finnes det en løsning for det også! Under prøvekjøringen ble maskinen aldri overopphetet til tross for det harde vårværet. Lynx 4900 ranger pro har både tunnelkjøling og luftkjølt radiator med elektrisk vifte som holder motortemperaturen nede. Så bra? For vi vil ikke gå glipp av en lang tur i den magiske vårsola og kanskje et lite ledet løp, selvfølgelig. Oppsummert ser vi en virkelig godt laget og gjennomtenkt maskin som i løpet av vår tid sammen kun bød på positive inntrykk.

Ikke glem å abonnere på Sledtrax Nyhetsbrev med sjansen til å vinne massevis av nye produkter hver måned!

Les flere Trax Impressions

Les mer hos LYNX

Disclaimer: All frikjøring, foto og film foregår i Sverige og utenfor Norges grenser hvor vi følger deres lover og forskrifter.

Fortsett å lese

Mer i Trax Impressions

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen