Ta kontakt med oss

Trax Impressions

POLARIS RMK KHAOS MATRYX BOOST SLASH 155”

Det er alltid vanvittig stor interesse for neste års løssnømaskiner, og da Polaris viste fram 2022-modellene var det mange som trakk på smilebåndet. En fabrikkbygget 2-takts turbo i RMK chassis kunne nå bestilles som standard maskin! Et år senere er denne maskinen fortsatt like het og under våren fikk vi muligheten til å teste 2023-modellen av Polaris RMK Khaos Matryx Boost Slash 155”. Heng med når vi tester dette villdyret!

Går vi noen år tilbake, kunne man bare fantasere om at det ville være mulig å kjøpe en overladet 2-takter rett ut fra kartongen. I denne fantastiske bransjen som vi alle elsker, går drømmer i oppfyllelse! Merkevarene presser hverandre og utviklingen tar bransjen til nye forbløffende nivåer hele tiden. En kvittering på det er når du hopper på den effektfulle Polaris RMK Khaos Slash Boost. En maskin med kraft i overflod og et chassis som lar deg utnytte den.

Maskinen vi testet i vår var en 155″ med 3″ belte. En virkelig god kombo som blir bedre jo dypere snøen er. Forholdene vi hadde under testen var varierte da vi gikk inn i mars måned, men vi fant områder som bød på både snø og bratt terreng. Her kjenner man virkelig hvor mye fart maskinen bygger i forhold til de tidligere uten turbo, og da skal det legges til at den vanlige Patriot 850 ikke er noen trøtt maskin!

Det føles som om Boosten aldri slutter å mate på mens den måker snø i et forferdelig tempo, så lenge du holder gassen til styret er det bare å holde fast. Jeg vil veldig gjerne utfordre denne maskinen i bratt terreng med lengre stigninger bare for å se om den stopper opp på et tidspunkt…

Matryx plattformen har eksistert i ett år i de ulike RMK-versjonene, Boosten vi tester har den kortere Slash tunnelen som også blir smalere på slutten. Alt for å gjøre kjøringen enklere for deg som fører. Det blir mindre materiale som tar i mot når det begynner å gå dypt ned i snøen, men også når du skal gjøre hop-overs og re-entries. Når du kjører føler du at snøscooteren ikke føles like lang og det er i stor grad tunnelen som gir den følelsen. Inntrykket opprettholdes også når du legger deg på siden med maskinen i en bratt skråning, her ligger den stabilt akkurat som vi er vant til med Polaris.

Sammendrag

Hvis vi skal forsøke å binde posen sammen og oppsummere inntrykket av denne kjekke røde overladdede Khaos, gjør vi det med et smil om munnen. En lettkjørt maskin med vanvittig mye kraft. For å være ærlig er det kanskje mer enn man behøver. Men som vi pleier å si, det kan aldri bli for mye! Liker du lange bratte bakker i metervis av pudder, så er dette helt klart maskinen for deg. Sørg for å følge med i løpet av vinteren da vi vil ha en RMK Khaos Matryx Boost Slash som langtest-maskin der vi syr sømmene betydelig dypere!

Ikke glem å abonnere på Sledtrax Nyhetsbrev med sjansen til å vinne massevis av nye produkter hver måned!

Hvis du liker klærne, sjekk ut KLIM

Les mer TRAX IMPRESSIONS

Les mer hos POLARIS NORGE

Disclaimer: All frikjøring, foto og film foregår i Sverige og utenfor Norges grenser hvor vi følger lover og forskrifter.

Fortsett å lese

Mer i Trax Impressions

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen