Ta kontakt med oss

Trax Impressions

LYNX ADVENTURE SC TURBO

Lynx Adventure SC Turbo er en maskin som jeg skulle likt og ha i garasjen selv. Frikjøring er jo det jeg brenner for men de dagene jeg skal ha med familie på hyttetur blir det vanskelig og få med alt og alle på fjellet. Men denne snøscooteren tillater meg og få til akkurat dette. Samtidig som det er en crossover maskin så skal du også kunne ha det skikkelig kult på tur! La oss se litt nærmere på hva dette beistet klarer!

Hvilke oppgaver håndterer denne maskinen som best?

Ute på en magisk fjelltur i fint påskevær, sola skinner og skuter forholdene er perfekte. Da passer det bra å ha en Lynx Adventure SC Turbo stående klar til bruk. Som tilbehør kan du kjøpe til et ekstra sete med ryggstøtte, og kanskje en oppbevaringsboks på hele 90 liter! Denne monterer du enkelt med LinQ-systemet til BRP. Da er du/dere klar for tur med massevis av oppbevaring til både ekstra klær, ved og utstyr.

Dette håndterer snøscooteren helt uten problem, men det du kanskje ikke vet er at og trekke kjelke med 1 eller 2 passasjerer til er også mulig. Bakbøyle med krok er standard på denne. Eller laste den med ved og diverse utstyr. Derfor kan den også brukes som en arbeidsmaskin. Med gode løssnø og led egenskaper så funker den til det meste. Og ikke glem hva som befinner seg under huven, TURBO!

Egenskaper

Med PPS-3 bakfjæring, KYB 36 og KYB 46 støtdempere har du et veldig godt utgangspunkt for flotte turer og mye arbeid. Den er utstyrt med cobra belte som er 381 mm bredt og 3705 mm langt, kammene er på 41 mm høyde noe som gjør dette til en bra crossover og ikke en “breibander”. Når du for første gang setter deg på en Lynx Adventure SC Turbo vil du trolig legge merke til god komfort. Den har et 7,2” bredt display hvor du finner all informasjon du trenger. Radiator med vifte i tillegg til tunnel kjøling gjør kjølingen av motor veldig effektivt. Den er veldig drivstoffvennlig som gjør at en ikke trenger bekymre seg for lengre turer. Eco mode passer fint til disse turene, men er du interessert i en lekefull dag med mye moro så kjører du den på sport mode.

Oppsummering

For å oppsummere kort så er dette en veldig bra all round snøscooter med mye krefter og et stort potensialet for både lek og lange turer. Du har masse muligheter her for oppbevaring noe som kommer godt med. Jeg tror Lynx Adventure SC Turbo er den perfekte familie maskin for noen som ikke bare vil kjøre kjelke men også leke seg litt i puddersnøen.

Ikke glem å abonnere på Sledtrax Nyhetsbrev med sjansen til å vinne massevis av nye produkter hver måned!

Les flere TRAX IMPRESSIONS

Les mer hos LYNX

Kontakt din lokale Lynx-forhandler:

ØSTLANDET MOTORSERVICE

MOTORHUSET OPPDAL AS

Disclaimer: All frikjøring, foto og film foregår i Sverige og utenfor Norges grenser hvor vi følger deres lover og forskrifter.

Fortsett å lese

Mer i Trax Impressions

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen