Ta kontakt med oss

Trax Impressions

LYNX RAVE ENDURO 600 E-TEC 2024 – TESTES I VILLE VESTENS SNØPARADIS

West Yellowstone, et storslått landskap med sine feiende snødekte utsikter og utemmet terreng, gir den perfekte rammen for vår første testtur med Lynx Rave Enduro 600 E-TEC. Men hvordan er ytelsen til den finske gaupa? Hva er Sledtrax sitt første kjøreinntrykk? Det er endelig på tide å kjøre den tøffe finske lillebroren på de nypreparerte autobahn-løypene!

Lekne løyper som er nær perfeksjon

For en oppskrift på en kul dag bakom styret! Eventyret vårt med Lynx Rave Enduro 600 begynte på de brede, velpreparerte løypene som snor seg gjennom det vakre landskapet i West Yellowstone. Lynx Rave er erfaren med sin presise styring og velbalanserte vekt, veldig aggressiv og rask å kjøre, til tross for den mindre 600 E-TEC-pakken fra Rotax går den fort etter løypa, veldig fort! Kult? Ja, mildt sagt, undertegnede glemte nesten hvilket adrenalinkick det gir å kjøre i lysets hastighet etter løypene.

Nytt utseende samme gamle Rave perfeksjon

Året 2024 markerer ankomsten av en ny æra for Lynx Rave, med introduksjonen av den oppdaterte Radien 2-plattformen. Den nye modellen, Lynx Rave Enduro 600 med et nytt, elegant utseende som virkelig setter den i en klasse for seg selv. Radien 2-plattformen fremhever Lynx Rave’s sterke identitet med en skarpere og mer aerodynamisk profil. Den strømlinjeformede kroppen, med raffinerte kurver og kantete aksenter, skaper en perfekt kombinasjon av stil og funksjonalitet.

Frigjort for støt: Lynx Rave Enduro sine støtdempere

Lynx Rave Enduro 600 har alltid skilt seg ut fra mengden med sin høyytelses støtdemping. Modellen er utstyrt med PPS³ bakfjæring, som absorberte selv de mest ujevne støtene vi møtte under turen vår i West Yellowstone. Utstyrt med KYB PRO 46’er, var dansen jevn og stabil langs løypa, noe som forbedret både komfort og manøvrerbarhet, enten på de trange svingene vi taklet eller når vi klemte tommelen mot styret på noen av rettstrekene med mindre “whoopi’s” på.

Rotax 600 E-TEC-motoren: Effektivitet og kraft i én maskin

Lynx Rave Enduro 600 er utstyrt med en Rotax 600 E-TEC-motor, kjent for sin ytelse og effektivitet. Denne totaktsmotoren gir nok kraft til å ha det skikkelig moro bak styret mens drivstoff-økonomien gjør lommeboken en tjeneste. Helt enkelt, vinn-vinn!

Lynx Rave Enduro 600 oppsummeres

Vår prøvekjøring av Lynx Rave Enduro 600 E-TEC i West Yellowstone var virkelig en øyeåpner, noe undertegnede nesten hadde glemt er hvor gøy det er å kjøre løypemaskin og presse den kurve for kurve. Snøscooteren overgår helt klart våre forventninger med sitt utrolig potente støtdempningssystem kombinert med et lekkert chassis, elegant utseende og en drivstoffeffektiv motor som gir nok lek og moro! Det er ingen tvil om at Lynx Rave Enduro 600 tilbyr en fantastisk balanse mellom ytelse, komfort og kjøreglede.

Hvis du liker klærne i artikkelen, sjekk ut FXR

Les mer SLEDTRAX TESTER

Les mer hos LYNX

Kontakt din lokale Lynx-forhandler:

ØSTLANDET MOTORSERVICE

MOTORHUSET OPPDAL AS

Disclaimer: All frikjøring, foto og film foregår i Sverige og utenfor Norges grenser hvor vi følger deres lover og forskrifter.

Fortsett å lese

Mer i Trax Impressions

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen