Ta kontakt med oss

Trax Impressions

LYNX SHREDDER RE 3700 600 R

Vi forlater tineværet hjemme i Skandinavia for å dra over til Snowshoot i West Yellowstone. Vi følger værmeldinger og snøsituasjonen via sosiale medier og det ser helt klart lovende ut, forventningene stiger. På plass den første dagen tar vi med et nytt medlem i Lynx-familien, nemlig Shredder 850s nye lillesøsken, Lynx Shredder 3700 600R! Hvordan gikk den korte 600’en i USAs dype pudder? Det og mer av opplevelsen skal dere få ta del av her med oss på Sledtrax i en Trax Impression.

Det er en oppgiret gjeng som drar ut langs de nypreparerte løypene, opp mot høyden for å dykke ned i pudderet. Som sine andre familiemedlemmer er Lynx Shredder 3700 600R utstyrt med et skikkelig fint demperoppsett som tåler både de litt mer humpete løypene på den senere hjemreisen samt hopping og lek blant pillows og vindskavler. Til tross for den litt stivere og strammere følelsen som Lynx Shredder fortsatt har, er det en leken maskin som blir smidig og nett i den bølgende snøen med sin korte lengde og rappe motor.

Men hvordan er lengden sammen med 600R-motoren i West Yellowstone’s white room? 

Snømengden påvirker selvsagt kjøringen, det er en kort maskin vi sitter på med en mindre motor enn vi vanligvis er vant til. Men den imponerer, det skal finnene ha cred for! 600’en tar seg veldig bra i det utrolig fine terrenget til tross for mindre kapasitet, Blade DS+ skiene flyter godt på snøen og vi finner gassresponsen direkte med tommelen! Men for den enorme snømengden som vi var glade for å finne i den store høyden vi var i, måtte både fører og Lynx Shredder 3700 600R jobbe hardt, da turtelleren traff toppen det meste av dagen.

Høydeforskjellen merkes både på menneske og maskin, det kan vi love. Akkurat på denne demomaskinen var det ingen SHOT-start, men det følger 600R med, akkurat som de andre i Shredder-familien på de serieproduserte maskinene. Så når vi står der med brennende lunger og slitne armer og samler krefter for å starte scooteren, flyr vi nesten baklengs, for en letttrekkbar maskin!

Kan nykommeren konkurrere?

Den korte lengden og fine gangen i den kjente Rotax-motoren med Lynx Shredder 3700 600R, som har litt færre kilo enn sitt eldre søsken, gir den et helhetsinntrykk som en virkelig lettkjørt maskin. Vi forlater Lynx’en med et positivt førsteinntrykk og håper å se den snart igjen for å teste den hjemme i Norden. Her kjører vi ikke i nærheten av høyden vi testet 600’en i USA og absolutt ikke like mye snø, så vi er ganske sikre på at dette kan bli en veldig morsom og nyttig scooter for oss her hjemme.

Ikke glem å abonnere på Sledtrax Nyhetsbrev med sjansen til å vinne massevis av nye produkter hver måned.

Hvis du liker klærne i artikkelen, sjekk ut SCOTT

Les mer SLEDTRAX TESTER

Les mer hos LYNX

Kontakt din lokale Lynx-forhandler:

ØSTLANDET MOTORSERVICE

MOTORHUSET OPPDAL AS

Disclaimer: All frikjøring, foto og film foregår i Sverige og utenfor Norges grenser hvor vi følger deres lover og forskrifter.

Fortsett å lese

Mer i Trax Impressions

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen