Ta kontakt med oss

Trax Impressions

POLARIS INDY XC 850 129” – ADRENALINKICK GJENNOM SVINGENE!

Et varemerke med mange år på baken og et sortiment av flere forskjellige maskiner. Mountain segmentet er kanskje der Polaris imponerer mest og samtidig der jeg kjenner til de best. Men det Polaris også har er en utrolig Polaris Indy XC 850 129”, en fleksibel maskin som takler det meste av utfordringer. En ledmaskin som gjør lange kjøreturer til en lek med god komfort og presisjon. Her i West Yellowstone skal denne raketten testes hardt for å finne ut hva den er god får, de nypreparerte ledene glitrer og er klare for å bli bombardert. Nu kjør vi!

Hva gjør vi uten frikjøring og løssnø?

Med Polaris Indy XC 850 129” føler du ikke behovet for løssnø og frikjøring lengre, for når du trykker gassen helt inn og kjenner akselerasjonen fra dette monsteret så kicker adrenalinet mer enn nok. I full fart så nærmer vi oss noen krappe svinger og gjør oss klare for enda mer adrenalin. Etter utallige mil på led med mountain-maskiner så blir du virkelig imponert over hvor godt skuteren sitter i svingene. Ohoi, hvor kult er ikke dette! Vi klemmer inn gassen ut gjennom svingen og da er det bare å holde seg fast, for her går det unna!

Trygt og komfortabelt

Jeg glemte kanskje å fortelle dere at jeg bremset før svingene, uten presise skivebremser kunne vi aldri hatt en slik fart før og gjennom svingene. Ikke bare presise, men trygge og komfortable også. Noe annet som er imponerende med Polaris Indy XC 850 129” er demperne. Du får ikke en trygg og komfortabel snøskuter uten gode dempere som gjør jobben. Her har de kostet på noen fete Fox QS3 dempere både fram og bak, du kan stole på at disse spiser både hopp og dumper lett som en plett! Og kanskje det beste er hvor enkle de er og bytte over fra soft, medium eller til hard.

Bakom styret

Når du sitter på setet er det noen ting du legger ekstra merke til. Hvor utrolig enkelt det er å bevege seg rundt på skuteren og flytte vekten fra side til side er blant annet et stort pluss. Dette er mye fordi vi har et tynt og smalt sete som tar lite plass, men som kanskje ikke har den beste komforten på lange turer. Varme i holkene og håndtaksbeskyttelse er noe som gjør lengre turer bedre igjen. Det rimelig nye 10” displayet til Polaris med GPS og Ride Command er imponerende bra. Her finner du alt fra temperaturer, turtall, hastighet, vennene dine, eller kart og kompass.

Oppsummert

Polaris Indy XC 850 129” er og vil bli en gøyal ledmaskin som imponerer stort! Med dempere i den beste klassen, et gjennomført og storslagent chassis og en motor som virkelig leverer krefter. Dette er en ledmaskin med plass til flere hvor du har mulighet for lengre turer eller et adrenalinkick gjennom svingene i full fart. En kompetent maskin fra Polaris!

Hvis du liker klærne i artikkelen, sjekk ut 509

Les mer SLEDTRAX TESTER

Kontakt din lokale Polaris-forhandler:

POLARIS NORDMØRE

Disclaimer: All frikjøring, foto og film foregår i Sverige og utenfor Norges grenser hvor vi følger deres lover og forskrifter.

Fortsett å lese

Mer i Trax Impressions

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen