Ta kontakt med oss

Trax Impressions

POLARIS TITAN ADVENTURE S4 – TESTES PÅ WEST YELLOWSTONES MAGISKE LØYPER

Den store skjønnheten i West Yellowstone, USA har mye å tilby når det kommer til snøscooterkjøring. I løpet av vinteren fikk Sledtrax teste Polaris Titan Adventure S4 på disse magiske løypene- og naturomgivelser. Hvordan er den å kjøre? Og hva kan man bruke den nye Polaris Titan S4 til? Det skal vi ta rede på nå, heng med!

Motor som imponerer

Med en sterk og pålitelig Prostar-motor, leverer Polaris Titan Adventure S4 en myk og følsom gange. Med enkle innstillinger på displayet kan man endre modus fra ECO, som er litt mer drivstofføkonomisk, til Sport hvis man vil nyte alle ponniene til Prostar-motoren!

Stabilitet og trygghet på alle ledd

Det er ikke bare motoren som imponerer oss. Polaris Titan Adventure S4 føles også veldig stabil og trygg. Med et svært balansert tyngdepunkt er trykket på skiene optimalt, noe som gjør Titan’en smidig til tross for størrelsen, også i mer utfordrende terreng. Med dette beistet kan du sikkert og trygt utforske West Yellowstone’s snødekte skoger og løyper, og hjemme i Norden tror vi denne maskinen vil være optimal for både familien og for den som trenger en arbeidshest.

For de mest krevende jobbene

Men Polaris Titan Adventure S4 er mer enn en maskin bare for eventyr. Den er også utrolig praktisk og kan utstyres på mange forskjellige måter for de mest krevende oppgavene. Den kan for eksempel utstyres med vinsj, som vi testet på denne modellen. Noe som gjør at du kan trekke tung last opp til sleden eller hvis du sitter fast, da er det mulig å vinsje deg fri. Det finnes også masse annet tilbehør, perfekt for å tilpasse seg ulike behov og ønsker.

Flott fjæring fra FOX

Polaris Titan S4 er utstyrt med de høytytende støtdemperne fra Fox som enkelt kan stilles i tre forskjellige moduser; soft, medium og hard, som effektivt absorberte under vår test. Gode ​​støtdempere utgjør en stor forskjell, spesielt på litt tyngre maskiner, da det gir en myk og medgjørlig kjøreopplevelse. For arbeid eller familieturer er det bare å klikke til medium eller hard hvis du må dra tung last eller ha en passasjer med deg. Noe vi også setter pris på er den gjennomtenkte “flippen” i boggien, som gjør det enkelt å rygge.

Konklusjon

Polaris Titan Adventure S4 er en fullblods arbeidsmaskin som også kan ta deg med på de mest spennende eventyrene. Enten du vil føle adrenalinet pumpe mens du suser nedover bakkene, eller du trenger en kraftig maskin for arbeidet ditt i skog og mark, er Polaris Titan Adventure S4 et utmerket valg. Med en sterk og pålitelig motor, fantastisk stabilitet og mulighetene til å være utrustet for de mest krevende oppgavene, er denne maskinen noe vi i Sledtrax kan anbefale på det varmeste.

Hvis du liker klærne i artikkelen, sjekk ut KLIM

Les mer SLEDTRAX TESTER

Kontakt din lokale Polaris-forhandler:

POLARIS NORDMØRE

Disclaimer: All frikjøring, foto og film foregår i Sverige og utenfor Norges grenser hvor vi følger deres lover og forskrifter.

Fortsett å lese

Mer i Trax Impressions

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen