Ta kontakt med oss

Trax Impressions

LYNX SHREDDER DS 3900 TURBO – “WOW. JUST WOW”

Lynx Shredder DS 3900 Turbo, navnet sier seg selv og det er i mine øyne et perfekt navn til en modell som tar Lynx til nye høyder. Under glimrende forhold i Saxnäs, sto flere nyheter fra BRP linet opp og klar for testing. Blant alle 2023-modellene var det ingen tvil om hvilken vi var mest nysgjerrig på. Med et helt nytt chassis, fangende farger og et aggressivt utseende skiller den seg virkelig ut i mengden. Her kommer våre første inntrykk om Lynx Shredder DS 3900 Turbo!

Ny plattform, nye muligheter!

Jeg har gjennom min korte snøscooter karriere spandert lite tid på BRP maskiner, og med mindre erfaring enn majoriteten av mine kollegaer i Sledtrax på disse maskinene, må jeg være ærlig å si at jeg på den korte tiden som var til rådighet, slet med å finne meg til rette på fjorårets Boondocker. Å finne ut av balansen ble min største utfordring, og jeg opplevde at jeg stadig forsøkte å bryte med maskinen, og da går det trått. Men med årets nye Radien 2 plattform, var balansen enklere å bli klokere på, og jeg må si at jeg er virkelig imponert over dette monsteret Lynx har skapt!

Mer kraft, mindre vekt. Uslåelig kombinasjon.

Under våren er det som kjent mye mindre og mere slushy snø, og 3900” blir ikke det mest naturlige og soleklare valget. Men denne nyheten ville man jo såklart også teste, og med hele 9(!) kg i vektreduksjon, en turboladet motor med 180(!) hestekrefter pakket inn i ny plattform, kan man jo umulig bli skuffet. Kort tunnel, SHOT og robuste støtdempere er ingen nyhet, men de er fortsatt verdt å nevne da de fortsetter å være sterke bidragsytere til et enormt bra sluttprodukt. Gassresponsen ut fra fabrikk har virkelig imponert meg hos Lynx, og ettersom jeg ble mere komfortabel med nye Shredder, ble også tommelen mere komfortabel, og for å si det mildt, den går!

Look good, feel good!

Lynx Shredder DS 3900 Turbo med muligheter for et lekkert display tar førermiljøet til et nytt nivå. Nye led-lys, både nær og fjern, tilfører en mere aggressiv look, iallefall hos undertegnede. Under lanseringen av denne nye modellen, var det flere kommentarer rundt modellens utseende. Slik vil det alltid være når det kommer noe nytt, og jeg var en av de som syns den var litt spesiell ved første øyekast. Men den har virkelig vokst i mine øyne, og når jeg endelig fikk se den i frisk luft, ble jeg veldig positivt overrasket. Bare se her da!

Oppsummering

Med alle spennende 2023 nyheter koker det virkelig i denne bransjen om dagen, og det pushes til nye grenser man har aldri sett maken til. Personlig syns jeg Shredder er en game changer for Lynx, og det faktum at man har så mange ulike konfigurasjoner og velge mellom, gjør at man kan optimalisere maskinen etter førerens personlige preferanser. RE eller DS? Turbo eller naturlig aspirert? 3700 eller 3900? Mine damer og herrer, Lynx Shredder DS 3900 Turbo. Wow, just wow!

Ikke glem å abonnere på Sledtrax Nyhetsbrev med sjansen til å vinne massevis av nye produkter hver måned!

Les flere Trax Impressions

Les mer hos LYNX

Hvis du liker klærne, sjekk ut JETHWEAR

Disclaimer: All frikjøring, foto og film foregår i Sverige og utenfor Norges grenser hvor vi følger deres lover og forskrifter.

Fortsett å lese

Mer i Trax Impressions

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen