Ta kontakt med oss

Trax Impressions

SKI-DOO LANSERER BARNESCOOTERE MXZ 120 / 200

I likhet med barna som skriver ønskelister, lengter redaksjonen til Sledtrax etter snøen. For denne sesongen har neste generasjon snøskuterkjørere virkelig noe å legge til på ønskelisten. Nytt for 2023-sesongen er at Ski-doo relanserer barnesegmentet med MXZ 120 og MXZ 200. En gledelig nyhet som får de aller minste sjåførene til å krible i magen!

Ski-Doo MXZ 120 og MXZ 200

Ski-doo har i flere år manglet maskiner for de aller yngste førerne. Denne vinteren kommer de tilbake med ikke bare en, men to nye modeller. Det kommer altså både en 120 og en 200 kubikker. For de av dere som er kjent med modellene og barneskuterne fra før, kjenner dere kanskje igjen grunnlaget og utformingen av dem. Det er fordi vi har sett disse i en annen utførelse på både Arctic Cat og Yamaha i tidligere sesonger. Man har altså kjøpt plattformen og redesignet dem slik at de passer inn i Ski-doo-familien.. Men andre ord er dette velprøvde og pålitelige modeller som vi vet fungerer veldig bra for den yngre generasjonen.

Utstyr

Ski-doo MXZ 120 er for de yngste sjåførene eller for de som aldri har kjørt før. Både 120 og 200 er utstyrt med pålitelige firetaktsmotorer som gir perfekt kraft og vil levere morsom kjøretid i mange år fremover. Sikkerhet er en viktig faktor, derfor har man valgt å utstyre disse med nødstopp og tilhørende line. For å hindre at juniorenes små hender blir kalde, er styret til både Ski-doo MXZ 120 og MXZ 200 utstyrt med håndtaksvarmere.

Forskjell mellom modellene

I tillegg til den åpenbare forskjellen mellom de to modellene i motorstørrelse, er de også forskjellige i drivverk. MXZ 120 er utstyrt med sentrifugalclutch og kjede, hvor vi i stedet finner variatordrift og reim på MXZ 200. I tillegg til det skiller modellene seg også i demping, ser du i boggien til en MXZ 200 finner du en støtdemper og justerbare torsjonsfjærer. I boggien til MXZ 120 finner du kun justerbare torsjonsfjærer, dette er fordi 120 er rettet mot en yngre og lettere målgruppe. Ski-doo MXZ 200 er også utstyrt med elektrisk start og hydraulisk brems, mens MXZ 120 startes manuelt og har wire brems. I utgangspunktet kan du sammenligne MXZ 200 med en full stor skuter, men i miniformat.

Julenissen, jeg ønsker meg min egen Ski-doo MXZ!

Det er helt klart et pluss at scooteren ser ut akkurat som mamma eller pappa sin. Det gjør drømmen om å snart kunne kjøre selv mer ekte. Tenk å ha din egen scooter å øve på for kommende utflukter og eventyr. Det er lett å tilbringe mange timer sammen ute med egen scooter uansett størrelse eller maskin. Vi har skrevet ønskeliste til nissen, uansett hva han leverer er forhåpningene til det som kommer alltid store! Nå teller vi ned til både julenissen og vårt hvite vinterland!

Ikke glem å abonnere på Sledtrax Nyhetsbrev med sjansen til å vinne massevis av nye produkter hver måned!

Kontakt din lokale Ski-doo forhandler:

ØSTLANDET MOTORSERVICE

Les mer TRAX IMPRESSIONS

Les mer om SKI-DOO

Sjekk ut tillhengerne fra BRENDERUP

Disclaimer: All frikjøring, foto og film foregår i Sverige og utenfor Norges grenser hvor vi følger deres lover og forskrifter.

Fortsett å lese

Mer i Trax Impressions

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen