Ta kontakt med oss

Trax Impressions

SKI-DOO FREERIDE 154” 850 TURBO – KRAFT NÅR DU VIRKELIG TRENGER DET!

En ny dag i West Yellowstone med fortsatt massevis av nysnø og ukjente områder. Denne dagen skulle vi teste en Ski-Doo Freeride 154” 850 Turbo, en snøscooter som virkelig leverer masse kraft. Og ikke nok med det så får vi her testet hvordan en turboladet snøscooter leverer i ordentlig høyde, nemlig opptil 3000 moh. Hvordan er fremkommeligheten, kraften og kjøreopplevelsen av denne maskinen her i USA?

En maskin med mye krefter

Vi startet dagen med å gå en runde rundt maskinen nede på parkeringsplassen. Fargen er spesielt noe de fleste legger merke til, men utenom det har vi ikke store endringer. Den popper fram med en fresh lyseblå farge. Etter noe chitchat på plassen var tiden inne for å dra seg opp og teste maskinen i den vanvittige mengden pudder vi hadde. Leden var ny preparert så her gikk det virkelig fort unna, en merker fort hvor mye power maskinen kommer med! Og ikke nok med det så har vi også fjæring i egen klasse.

Mengder snø som en aldri har sett før

Da vi kom opp og tok av leden så bruste adrenalinet, bare det og surfe i all puddersnø ble plutselig dritkult! Fra side til side med ny og fresh pudder så gikk tiden fort, alt for fort. En opplevelse jeg unner alle snøscooter entusiaster å oppleve. Jeg som ikke har kjørt Ski-Doo Freeride 154” 850 Turbo tidligere ble litt tatt på sengen over hvor utrolig god den var å kjøre. Balansert, stabil og enkel å kjøre. Samtidig et råskinn i egen klasse, turboen i denne høyden leverer virkelig! Om vi hopper fra N/A til turbo i denne høyden merker vi store forskjeller.

Vi kjører videre!

Videre på ferden fant vi en plass hvor vi kunne kjøre noe hopp. Det måtte jo selvfølgelig testes med maskinen. Lett som en lek var det og sveve med Ski-Doo Freeride 154” 850 Turbo. Veldig balansert og komfortabel i luften. Videre kjørte vi litt mer teknisk i skogen og opp noe brattere partier, og fremkommeligheten får + i boka. Alt med denne maskinen føltes veldig bra.

Oppsummering

Etter noen timer med lek, bilder og mye moro har Ski-Doo Freeride 154” 850 Turbo blitt en favoritt, og gledelig er det at dette blir min nye maskin for den kommende sesongen. I en litt kortere utgave… Har ingenting og sette fingeren på annet enn at det er en utrolig god maskin hvor alt leverer etter beste kvalitet. Veldig imponert!

Hvis du liker klærne i artikkelen, sjekk ut 509

Kjøp klærne på: SLEDSTORE

Kontakt din lokale Ski-doo forhandler:

ØSTLANDET MOTORSERVICE

MOTORHUSET OPPDAL

Les mer Sledtrax tester

Les mer om SKI-DOO

Disclaimer: All frikjøring, foto og film foregår i Sverige og utenfor Norges grenser hvor vi følger deres lover og forskrifter.

Fortsett å lese

Mer i Trax Impressions

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen