Ta kontakt med oss

Trax Impressions

SKI-DOO MXZ NEO 600 – EN SNØSCOOTER FOR ALLE!

Ny maskin skal testes ut i West Yellowstone og denne gang står en Ski-Doo MXZ Neo 600 for tur. Ved første øyekast ser vi en kort led maskin i Ski-Doo fargene gul og svart. Vi vet vi har nypreparerte leder, brede som motorveier og mye forskjellig terreng, så dette vet vi blir en kul testkjøring. Ski-Doo sine Neo modeller er trolig fremskaffet for å gi kjøpere et billigere alternativ, men ikke minst de yngre en tidlig invitasjon på snøscooter livet. Så nå skal vi se hva slags maskin dette er!

Neo eller Neo+

Det kan være verdt og nevne at dette er den dyreste modellen med 55 hestekrefter i stedet for 40, modellen kalles for (Neo+). Prisforskjellen fra standard til (+) utgaven er ikke svimlende stor og ligger på ca 9000 norske kroner. Det er akkurat samme 600 EFI motoren i begge modellene. En annen forskjell på disse modellene er belte. Modellen vi kjørte har litt bredere belte med større kammer. Du kan derfor velge snøscooter ut fra bruksområde, alder og din evne til å kjøre. Ski-Doo MXZ Neo 600 er helt klart et godt valg for flere grupper.

Mye krefter i liten motor

Denne dagen ble det testet ut en hel del ledmaskiner og forholdene lå virkelig til rette for dette. Når en hopper over fra noe med opp imot 200 hestekrefter til denne med kun 55, så er ikke forventningene at dette kommer til å gå unna. Ski-Doo MXZ Neo 600 hadde ikke samme kraften og hadde en tregere akselerasjon, men den går fortsatt fort! Nå skal ikke dette være en fullpakket racing-maskin, men heller en behagelig og fin maskin. Fortsatt så har vi all nødvendig kraft om du er nybegynner, yngre, eller bare ønsker en snøscooter til rimelig penge.

Så komplett men likevel så billig

Er du på utkikk etter en billig snøscooter, men vil helst den skal være ny, da er dette modellen for deg. Ski-Doo MXZ Neo 600 har en prislapp på ca 113 000kr om du ser på modellen med 55hk. Her får du en komplett maskin med digitalt display, el-start og gode dempere. Et belte som tar godt grep i snøen og et chassis som ser smashing ut! En lettkjørt maskin de fleste kan ha det moro med.

Oppsummert

Kort oppsummert er dette en maskin som komplementerer Ski-Doo sin portefølje av maskiner veldig godt. De har garantert en maskin til en hvilken som helst fører. Ski-Doo MXZ Neo 600 har jeg ingenting å sette fingeren på. Men nå er jeg eldre og mer erfaren så og sette meg inn i hvordan maskinen føles hos noen yngre eller noen med mindre erfaring, det blir vanskelig. Det er hvertfall en maskin som har det man trenger, er godt balansert, veier lite og er veldig lettkjørt.

Hvis du liker klærne i artikkelen, sjekk ut 509

Les mer SLEDTRAX TESTER

Kontakt din lokale Ski-doo forhandler:

MASKIN OG MOTOR VERDAL

MOTORHUSET OPPDAL

Les mer Sledtrax tester

Les mer om SKI-DOO

Disclaimer: All frikjøring, foto og film foregår i Sverige og utenfor Norges grenser hvor vi følger deres lover og forskrifter.

Fortsett å lese

Mer i Trax Impressions

Facebook

Populær lesning

Instagram

Til toppen